alt

ОНЛАЈН интензивен курс за Salesforce администратор

ПОЧЕТОК: 1 септември 2020

Имаш 18-29 години?
Искористи го ваучерот до 30.000 денари за Salesforce сертифицирање!
Изучи една од моментално најбараните и најплатените технологии во ИТ индустријата!
Запознај ja Salesforce платформата и нејзините иновации!

Прочитајте повеќе
alt

ОНЛАЈН интензивен курс за Salesforce Developer

ПОЧЕТОК: 15 октомври 2020

Искористи го својот потенцијал и научи како да го подобриш твоето програмерско знаење заедно со Salesforce и codeSTREETS.

Прочитајте повеќе
alt

ONLINE Salesforce Administrator Training Course

BEGIN DATE: 27 APRIL 2020

Learn what it takes to become a Salesforce Administrator from the best Salesforce Experts in Macedonia.

Read More